Ahụmahụ afọ 20 n'ubi a

"Jikọọ ọnụ ma rụsie ọrụ ike, mepụta ezigbo nsonaazụ ọnụ" - mmemme mmepe n'èzí Zili nke otu ndị na-ere ahịa na 2019.

Iji welie nkwurịta okwu, ịzụlite uche nke imekọ ihe ọnụ na wulite mmụọ otu, na June 30th 2019, Sales otu na R & D otu nke Sichuan Zili Machinery Co., Ltd. haziri ọtụtụ ndị ọrụ na-arụ ọrụ ụdị mmebawanye ọrụ nke " ịdị n'otu na ịrụsi ọrụ ike, rụpụta ezi ihe ọnụ” n'otu ogige ọzụzụ pụrụ iche dị nso na Sihcuan Chengdu.

N'ime ọrụ ụbọchị dum, ndị ọrụ niile na-ekere òkè na ụlọ na-ekpo ọkụ na-ekpo ọkụ, ntụkwasị obi azụ ọdịda, ihe mgbagwoju anya jigsaw na ịma aka ọrụ otu 150, ha niile gosipụtara oké ịnụ ọkụ n'obi, na ikuku dị na saịtị ahụ dị egwu, ọkụ na obi ụtọ.

Na njedebe nke ọrụ ọ bụla, onye nchịkwa ọzụzụ ga-enyocha ya na onye ọ bụla iji chọpụta ihe kpatara ọganihu na ọdịda, na onye ọ bụla nwere echiche miri emi na nchịkọta.

Site na nkuzi mgbasawanye a, ọ bụghị naanị na ị na-eche ihe ịma aka ahụ, kamakwa ị na-enwe mmetụta na arụmọrụ na obi ụtọ sitere na nkwurịta okwu na imekọ ihe ọnụ.N'otu oge ahụ, ị ​​ga-enwekwu nghọta nke ntụkwasị obi, itinye uche na onye ndu.Ọrụ ahụ niile ewetara gị nghọta ọhụrụ na bara uru, nke dị ụkọ.N'otu oge ahụ, ọ na-eme ka mmetụta dị n'etiti ndị ọrụ na njikọta nke otu.


Oge nzipu: Jul-30-2019